Зареждане

Конър Макгрегър: Не ме е страх от битките с голи ръце в BKFC

Конър Макгрегър: Не ме е страх от битките с голи ръце в BKFC
Публикувано на: Май 2, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър се надъха от битките с голи ръце в BKFC.

Вижте още - Конър Макгрегър отново ни показа, че е страхотен шоумен​​​

В нощта на 29 срещу 30 април се проведе събитието BKFC 41, където бойците се биха с голи юмруци. Бившият шампион на UFC Люк Рокхолд и Майк Пери се биха в главното събитие на вечерта. Пери спечели във втория рунд, след като счупи зъбите на Рокхолд и го накара да се откаже.

След битката Пери призова Макгрегър да се качи при него, за да застанат лице в лице. Конър се качи на ринга, носейки пояс на BKFC. Бившият двоен шампион на UFC сподели, че харесва боевете с голи ръце и каза, че това е нещо, което иска да пробва.

Сега Макгрегър реши да напише пост за BKFC, в който каза, че не се страхува от боевете с голи ръце.

"Стиловете създават битки. Както и набори от правила, и всичко. Ако те е страх, иди на църква. Снощи ме извикаха на ринга с голи ръце. Не се страхувам от нищо. Не ме е страх от човек, който диша въздух. 

Страхувам се само от Бог и се подчинявам на Бога. Ако Бог ме насочи към професионална битка с голи ръце за новата ми световна титла, го правя. Страхотна нощ беше.

Със сигурност е много интересно. Поздравления за бойците. Двама от старите ми врагове се състезаваха. Един човек, когото Cowboy събмитна, сега е човекът в този спорт. 

Пери победи бивш световен шампион в средна категория. Помислете за това за секунда. Всяка битка е различна. Ето защо обичам битките толкова много. Битката им беше в средна категория. 

Не съм се бил в тази дивизия, но със сигурност мога да кача до средна категория. Кой знае освен Бог ? Аз вярвам в Бог.", написа Макгрегър в социалните мрежи.

Ще видим ли Макгрегър в BKFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес