Зареждане

Конър Макгрегър: Майкъл Чандлър ще изкара 5 милиона от битката ни

Конър Макгрегър: Майкъл Чандлър ще изкара 5 милиона от битката ни
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 10:00 ч
Конър Макгрегър твърди, че Майкъл Чандлър ще изкара 10 пъти повече от битката с него, отколкото от всяка друга битка в UFC.

Двамата трябваше да се бият в UFC 303, което ще се проведе в края на месеца. За съжаление ирландската суперзвезда се контузи и отпадна от битката. Чандлър избра да го чака, а UFC очакват битката да се случи в края на август или септември. За тези месеци няма подходящи галавечери, което показва, че срещата може да се отложи за края на годината.

Това обаче не притеснява Майкъл, който призова да не го съжаляваме. Конър написа в социалните мрежи, че Чандлър трябва да се бие 10 пъти, за да изкара парите, които ще изкара в битката между тях. В своята последна битка Майкъл се би с Дъстин Порие през 2022 година. В тази битка Чандлър прибра 500 000 долара.

Това показва, че в битката с Макгрегър, Чандлър ще прибере 5 милиона долара:

"Чандлър получава 10 пъти повече пари за битката с мен, отколкото от всяка друга битка в UFC. Това значи, че той трябва да се бие 10 пъти, за да вземе парите, които ще изкара в нашата битка. Аз съм битката за пари.", написа Макгрегър.

Не е чудно, че Чандлър вече 2 години чака за тази битка. Явно той планира да грабне милионите, а след това спокойно може да се оттегли от ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес