Зареждане

Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър правят пресконференция в Дъблин на 3-ти юни

Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър правят пресконференция в Дъблин на 3-ти юни
Публикувано на: Май 25, 2024 в 07:23 ч
Бившият шампион Конър Макгрегър ще се изправи лице в лице с опонента си Майкъл Чандлър следващия уикенд в Дъблин, като промоутърът организира пресконференция между двамата в дъблинската зала 3Arena.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека категория и перо, ще оглави UFC 303 по време на Международната бойна седмица следващия месец, като ще се изправи срещу Чандлър при завръщането си в Октагона в полусредната категория.

Ирландецът е извън играта, откакто се изправи срещу общия си враг Дъстин Поарие на UFC 264 преди почти три години, Макгрегър счупи левия си крак в първия рунд на загубата с лекарско спиране с ТКО в главното събитие на UFC 302 .

Конър Макгрегър се среща с Майкъл Чандлър на пресконференция в Дъблин

Тази вечер в социалните мрежи главният изпълнителен директор на UFC, Дана Уайт, потвърди, че организацията ще проведе пресконференция следващия понеделник в Дъблин от зала 3Arena в столичния квартал North Wall Quays.

"Пригответе микрофоните", написа UFC в официалния си акаунт в X."Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър ще се срещнат НА ЖИВО в Дъблин преди UFC 303. Пресконференцията е БЕЗПЛАТНА и ОТВОРЕНА за публиката, ще се видим там!"


Участвайки в запомнящо се пресконференция през 2015 г. преди насрочения двубой с тогавашния неоспорим шампион в категория перо Жозе Алдо на UFC 189, Макгрегър специално грабна пояса с титлата на бразилеца пред шумната публика в Дъблин, преди двамата да влязат в масиран сблъсък. 

За Чандлър, ветеранът, бивш трикратен шампион на Bellator MMA в лека категория, самият той също е извън битките, откакто се появи на UFC 281, като загуби в трети рунд със задушаване от гореспоменатия Поарие. 

Едновременно с потвърждението на пресконференцията в Дъблин промоутърът разкри също, че непобеденият боец Ян Гари ще се завърне на UFC 303 следващия месец, като ще се изправи срещу Майкъл Пейдж в дългоочаквана среща.

Който спечели на UFC 303 следващия месец: Конър Макгрегър или Майкъл Чандлър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес