Зареждане

Конър Макгрегър дарил $3,7 милиона на благотворителна фондация

Конър Макгрегър дарил $3,7 милиона на благотворителна фондация
Публикувано на: Март 17, 2023 в 14:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека и категория перо Конър Макгрегър наскоро показа отново благотворителната си страна.

„The Notorious“ се радва на голям успех както в бойните спортове, така и в света на бизнеса през годините. Неговата битка с Флойд Мейуедър и по-специално продажбата на неговата марка уиски Proper No. Twelve доведоха до това, че „The Notorious“ се радва на огромна нетна стойност от над 100 милиона долара.

В момента Макгрегър се готви за голям мач със звездата в лека категория Майкъл Чандлър. Преди това двамата ще бъдат треньори в The Ultimate Fighter, където според различни източници са се сблъскали.

Въпреки че беше зает със снимките на TUF, „The Notorious“ наскоро отдели време, за да се появи по Fox News с председателя и главен изпълнителен директор на фондация Tunnels to Towers Франк Силър.

Двамата обсъдиха неотдавнашното дарение на Макгрегър от 1 милион долара. С тази сума от 1 милион долара, общия принос на ирландеца към благотворителната фондация възлиза на 3,7 милиона долара.

Tunnels to Towers е фондация, която помага на хората, които са били на първа линия от 11 септември насам. Те споделят, че изграждат специално адаптирани интелигентни домове за ранени ветерани и лица, които са на първа линия.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес