Зареждане

Конър Макгрегър: Бих участвал в бой с голи ръце, но имам договор с UFC

Конър Макгрегър: Бих участвал в бой с голи ръце, но имам договор с UFC
Публикувано на: Май 30, 2023 в 01:00 ч
Когато Конър Макгрегър се появи на BKFC 41, много фенове очакваха той да получи критики от Дейна Уайт.

Това е така, защото UFC не гледат с добро око на съвместното популяризиране, още по-малко най-голямата им звезда да рекламира нещо, от което нямат полза. Конър преметна през рамо пояс на BKFC и застана лице в лице с Майк Пери, който успя да победи Люк Рокхолд с технически нокаут.

В скорошно интервю с Ариел Хелуани, Макгрегър реши да говори за своето преживяване по време на събитието на BKFC. Конър споделя, че няма скучни битки в BKFC. Той даже е готов да се бие с голи ръце, но има договор с UFC, който не му позволява.

„Не знам дали UFC са били ядосани. Никой не каза нищо. UFC е там, където е, независимо от всичко. Няма нищо над UFC и няма нищо, което някога ще бъде. Това е истината. Така че съм сигурен, че не са имали проблем. 

Да, бих го направил и ще се радвам да го направя. Трудно е да има скучна битка в боевете с голи ръце. Боксът може да бъде празник на дрямката, ММА може да бъде празник на дрямката. 

Няма шанс за скучна битка с голи ръце. Бих участвал, ако нямах договор с UFC. Бих се съгласил със сигурност. Защо не ? Наслаждавах се на битките в BKFC.", каза Макгрегър.

Как би се представил Конър в BKFC ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес