Зареждане

Колби Ковингтън: Пандемията вече е почти приключила

Колби Ковингтън: Пандемията вече е почти приключила
Публикувано на: Октомври 28, 2021 в 02:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковинтън е повече от готов за битка. В началото на следващия месец той ще се бие за титлата в дивизията. "Chaos" ще направи реванш с Камару Усман в главната битка на UFC 268 в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

33-годишния американец се радва от факта, че феновете ще бъдат пуснати в залата. Колби твърди, че измамната пандемия вече е почти към своя край. Преди 2 години Усман успя да нокаутира Ковингтън в последните секунди на битката им.

Сега обаче е време за отмъщение и Ковингтън е готов да го сервира студено. Пред медиите в САЩ Колби сподели следното за предстоящата битка:

Отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено. Мисля, че феновете очакват удоволствие. Логично е, че това се провежда в Меката на всички арени, Медисън Скуеър Гардън. Хората се върнаха в залата. Пандемията вече е почти приключила, „измамата“, както я наричат. 

Мисля, че втората ми среща с Усман ще е най-великата в историята на UFC. В мое лице имате човек, който е по-гладен отвсякога. 

Всяка сутрин се събуждам с отмъщение в ума си. Следващия уикенд отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено и ще го сервирам студено на Марти следващия уикенд в Медисън Скуеър Гардън. Може да гледате на живо чрез PPV.

Ще успее ли Ковингтън да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес