Зареждане

Колби Ковингтън: Никой не може да ме победи, когато Доналд Тръмп е в залата

Колби Ковингтън: Никой не може да ме победи, когато Доналд Тръмп е в залата
Публикувано на: Декември 13, 2023 в 00:00 ч
Колби Ковингтън е напълно убеден, че ще стане шампион на UFC в полусредна категория в събота на UFC 296.

Ковингтън ще оглави платената карта в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада, срещу Леон Едуардс. Това е интригуващ мач, а в началото на двубоя Едуардс е малък фаворит за победа.


Въпреки това Колби Ковингтън смята, че ключов фактор в битката е фактът, че бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще бъде в сградата, за да гледа битката му. С това "Chaos" казва, че това допринася за мотивацията му и ще му помогне да спечели победата и да вземе титлата в полусредна категория в САЩ.

"Какъв благословен живот е това, човече. От около седмица сме тук, правим много тренировки и това ми помогна да издигна кардиото и играта си на друго ниво", каза Колби Ковингтън в предаването UFC embedded. "Когато тренираш на почти 10 000 метра надморска височина, трябва да работиш по-усилено с дробовете си. Няма човек, който да ме спре следващия уикенд. Чувствам се така, сякаш могат да сложат Супермен и Хълк едновременно и аз да се справя, особено докато Доналд Тръмп е там. Никой няма да ме победи, докато Доналд Тръмп присъства, аз връщам този пояс на Америка."


Колби Ковингтън и Доналд Тръмп се сближиха през годината и бившият президент на САЩ е присъствал на няколко събития на UFC, така че не е изненада, че той ще присъства в събота, особено когато "Chaos" се бие.

Предстои да разберем дали присъствието на Тръмп ще окаже някакво влияние върху представянето на Колби Ковингтън срещу Леон Едуардс на UFC 296. Но "Chaos" е категоричен, че ще приспи Едуардс, тъй като неговата съдба е да стане световен шампион в полусредна категория.

Колби Ковингтън влиза в битката за титлата, като не се е сражавал от март 2022 г., когато победи Хорхе Масвидал със съдийско решение. Преди това той загуби с много близко решение от Камару Усман за титлата в полусредна категория в техния реванш.

Ковингтън в момента е 0-2 в битки за титлата, тъй като също загуби с ТКО от Усман. Така че това може да се окаже последната му битка за титла, което само увеличава важността на двубоя му срещу Леон Едуардс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес