Зареждане

Колби Ковингтън: Хорхе Масвидал ми завижда

Колби Ковингтън: Хорхе Масвидал ми завижда
Публикувано на: Ноември 24, 2021 в 08:43 ч
Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал станаха от най-големи приятели - най-големи врагове. А сега Ковингтън обвини Мавидал и в завист.

Колкото повече говорят един за друг двамата бойци, толкова по-близко сме до двубой помежду им. Определено битка между Ковингтън и Масвидал ще продаде много гледания, а и атрактивният "Chaos" идва след петрундова война срещу Камару Усман в двубой за титлата в полусредната категория. За момента Колби е човекът, който най-много затрудни шампиона, въпреки че не успя да го победи.

"Gamebred" от своя страна идва след загуба с нокаут от ръцете на "The Nigerian Nightmare." Това бе и първа загуба с нокаут за Масвидал в неговата кариера.

"Бяхме най-добри приятели, неотлъчно заедно. Живеехме заедно за няколко години, приятели почти десетилетие," сподели Ковингтън. "Кой може да предположи, че бихме говорили така един за друг? Ако го видя на улицата, със сигурност ще го сваля по глава и ще му се наложи да ходи в болница. Няма да може да си позволи лечението там. Искам UFC да му платят медицинските разходи, след като го пребия в Октагона. Затова не искам да го бия на улицата.

Това е лична битка. Това е възможно най-истинско. Всеки, който си мисли, че сме приятели, не знам още какво си мисли. Може би пуши нещо много силно."

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес