Зареждане

Коди Гарбрандт пожела реванш с Ти Джей Дилашоу

Коди Гарбрандт пожела реванш с Ти Джей Дилашоу
Публикувано на: Юли 26, 2021 в 02:00 ч
Коди Гарбрандт е следил внимателно първата битка на своя враг Ти Джей Дилашоу след изтичането на наказанието от USADA. Дилашоу успя да се справи с Кори Сандхаген в Лас Вегас и победи с решение.

Бившия шампион показа, че все още го може и даде заявка за титлата, която оваканти преди 2 години. Коди иска да направят трилогия с Дилашоу след първите им две битки, които Гарбрандт загуби с нокаут. През 2017 и 2018 година видяхме първите им две битки.

Тогава Коди беше непобеден шампион, но загуби с тежък нокаут във втория рунд. Няколко месеца по-късно UFC уредиха незабавен реванш, в който Гарбрандт падна с нокаут в първия рунд.

Тези две битки промениха сериозно кариерата на Коди, който към днешна дата печели само 1 от последните си 5 битки в UFC. В своя акаунт в социалните мрежи Коди призова Дилашоу отново да влязат в клетката за 3-ти път.

"No Love" беше категоричен, че Дилашоу е на химия в двете им битки, а година след втората им битка дойде и наказанието от USADA. Сега Коди се надява, че Ти Джей повече няма да мами и иска да направят честна битка.

Ще успее ли Коди да се справи със своя върл враг в трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес