Зареждане

Коди Гарбрандт готов за трилогия с Дилашоу

Коди Гарбрандт готов за трилогия с Дилашоу
Публикувано на: Юни 8, 2020 в 09:00 ч
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт впечатли всички с последната си победа. "NoLove" сподели клетката с Рафаел Асунсао и успя да го нокаутира по брутален начин в края на втория рунд. Коди прекъсна серията си от 3 поредни загуби и отново заговори за титлата в категорията, която преди време загуби от своя върл враг.

Ти Джей Дилашоу два пъти нокаутира Гарбрандт в битка за титлата, но по-късно се провали на тест за допинг и към момента изтърпява две години наказание от USADA. Тй Джей ще се завърне в началото на следвщата година, а Гарбрандт е готов да го посрещне. Ето какво сподели Коди в интервю след голямата си победа във Вегас:


Говорим за Дилашоу, който все още е наказан. Той още не може да се бие, но определено е битка, която искам. Всички знаем, че беше на забранени вещества. За съжаление доста време им трябваше на USADA, за да го хванат. Той си изтърпява наказанието и ще трябва да живее с това. Дилашоу има син, който ще знае, че неговия баща е измамник. 

Тъжно е, защото много хора по цял свят го гледаха. Съжалявам го, защото той няма увереност в себе си и прибягна до забранени вещества. Ще видим какво ще стане. Битката трябва да е за титлата. Ще се бием, ако той стигне до нея. Категорията е пълна с акули, които са бързи, талантливи и силни. Готов съм за всички тях. Нямам търпение да си върна титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес