Зареждане

Коби Брайънт е бил инвеститор в UFC

Коби Брайънт е бил инвеститор в UFC
Публикувано на: Февруари 7, 2020 в 17:55 ч
Коби Брайънт направи стотици милиони долари по време на кариерата си в NBA, но също така беше и находчив инвеститор. Един от начините да влага парите си в последните години е като е купувал дялове в UFC и президентъ на организацията, Дейна Уайт сподели, че Коби е бил доста развълнуван от бъдещето ѝ.

Уайт бе запитан от TMZ тази седмица дали UFC смята да отдаде почест на Браянт, който е вдъхновение за атлети от всякакви спортове. Уайт сподели, че ще има почест в UFC 247 този уикенд, а също разкри и че Коби е бил голям инвеститор в UFC и Body Armour - официалната енергийна напитка на UFC.

"Коби имаше среща с UFC в срядата преди инцидента," каза Уайт. "Той беше толкова надъхан и развълнуван. Каза това, което всички винаги са казвали - 'Искаше ми се да бях инвестирал повече'."

Уайт сподели, че е познавал и Браянт на приятелско ниво.

"Той беше страхотен пич. Беше част от тази компания. Браянт беше добър човек във всеки един аппект."

Коби очевидно е известен с това, че е петкратен шампион на NBA, но има влияние върху много други спортове извън баскетбола. По време на Супер боул той бе почетен с хореография, а и участието му в UFC доказва още повече това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес