Зареждане

Киоджи Хоригучи срещу Юто Хокамура на RIZIN 38

Киоджи Хоригучи срещу Юто Хокамура на RIZIN 38
Публикувано на: Септември 1, 2022 в 05:00 ч
Японската ММА легенда Киоджи Хоригучи се завръща в играта. Хоригучи ще мери сили срещу Юто Хокамура, по-известен като "Kintaro". Битката им в категория петел ще се проведе на събитието RIZIN 38 на 25-ти септември в Япония.

Вижте още - Мейуедър обяви следващата си битка​​​

Хоригучи е с рекорд 29-5 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Той не се е бил в RIZIN, откакто спечели титлата в категория петел през декември 2020 година. Киоджи печели само 1 от последните си 4 битки в ММА.

За последно той загуби от Пачи Микс с решение през април тази годинa в Bellator. Преди няколко години Хоригучи държеше едновременно титлите нa Bellator и RIZIN в категория петел. Той приключва 18 от срещите си и 3 пъти пада с приключване.

Хокамура е с рекорд 14-11-2 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. Той също печели само 1 от последните си 4 битки в ММА. Kintaro за последно загуби от Мотоя в края на 2021 година. Юто приключва 11 от срещите си и 8 пъти пада с приключване.

Главната битка на галавечерта ще бъде показно по правилата на бокса. Легендата Флойд Мейуедър ще мери сили с Микуру Асакура.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес