Зареждане

Кикбокс битка между Венелин Анков и сърбина Даниел Бойка се включва в TWINS MMA 14

Кикбокс битка между Венелин Анков и сърбина Даниел Бойка се включва в TWINS MMA 14
Публикувано на: Февруари 9, 2018 в 08:30 ч

Венелин Анков (България) излиза срещу Даниел Бойка (Сърбия) в профи К-1 среща в категория до 75 кг., под егидата на WAKO и Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай като част от битките на TWINS MMA 14.

Венелин Анков е дългогодишен национален състезател по Кикбокс и състезател на СК „Армеец“София. Успоредно с това е главен треньор на клуб по Кикбокс и Муай тай „СК Боец Перник“. Венелин е спечелил над 70 медала през кариерата си включително и от състезания по Таекуондо.
  • Носител на световна купа по Киокушин карате (шинкеншобу)-Русия.
  • Балкански шампион по кикбокс,
  • Многократен шампион на България по Муай тай и Кикбокс.
На профи кикбокс ринга има записани 5 победи и 2 загуби! Венелин Анков не се е състезавал от две години заради тежка контузия, но гори от нетърпение да се качи на ринга в родният си град.

Срещу него ще се изправи „Сръбският викинг” - Даниел Бойка.

Даниел Бойка е състезател по ММА . Висок 178см и със състезателно тегло 75кг, но по-успешна се оказва неговата кариера в Кикбокса и Бокса. В профи кикбокса има 5 победи и 3 загуби. Всичките му победи са чрез нокаут!

Мачмейкърите на Туинс ММА успяха да се свържат с него, минути след боксова гала на която записа поредна победа. Интересното за Даниел е, че започва кариерата си като състезател в тежка категория и постепенно стига до сегашното си тегло.

Дали Даниел Бойка ще продължи добрата си серия или Венелин ще го спре?

Ще разберем на 9-ти март 2018 г. в зала "Борис Гюдеров", Перник.

Очаквайте още зрелищни двубои !

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес