Зареждане

Khabib: UFC да не ме търсят, ако уволнят някой от моя отбор

Khabib: UFC да не ме търсят, ако уволнят някой от моя отбор
Публикувано на: Октомври 14, 2018 в 00:35 ч
Настоящия шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov спечели милиони фенове след като победи Conor McGregor на UFC 229. За няколко месеца неговите последователи в Инстаграм от 5 милиона станаха 12 милиона и половина. Той може да се превърне в новото "златно момче" на UFC, но може и да си тръгне, ако те уволнят Islam Makhachev или Zubaira Tukhugov. След мелето на UFC 229, Dana White се закани, че двамата ще бъдат уволнени, но Khabib заплаши в социалните мрежи, че ще напусне заедно с тях.

Днес той беше гост на Channel 1 и каза следното в интервю:

Вече започват да говорят за следващата ми битка, но първо трябва да решат въпроса с моите братя, защото ако уволнят дори 1 от тях - няма да се бия и ще напусна. Що се отнася до битката с McGregor още когато застанахме лице в лице той не искаше да ме гледа в очите. Той уж искаше да се доближим, но не ме гледаше в очите и разбрах, че е пречупен. 

Докато от UFC не разрешат проблемите с моите братя изобщо да не ме търсят. Веднага щом всичко се оправи и разрешат тази ситуация, тогава можем да преговаряме за новата битка. 



Ще рискуват ли UFC да загубят една от най-големите си звезди, която вече получи предложение от Bellator ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес