Зареждане

Khabib планира битка с Ferguson и не обмисля да сменя категорията

Khabib планира битка с Ferguson и не обмисля да сменя категорията
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 04:00 ч
31-годишният безспорен шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov не смята да се качва в полусредна категория. Непобедения боец от Дагестан защити титлата си за втори път с победа над Dustin Poirier миналия месец в Абу Даби. Той навлезе в серия от 12 поредни победи в UFC и увеличи своята статистика на 28-0 в ММА.

Много хора се чудят какво ще се случи с него в бъдеще и смятат, че той ще се оттегли след още няколко битки. Khabib също не спира да загатва, че няма много време в ММА и в интервю сподели, че не е наясно с бъдещето си. В един момент той иска да продължи, а в друг е прекалено изморен и обмисля оттегляне. В момента "The Eagle" си почива, а за своето бъдеще планира битка с Tony Ferguson:


Все още съществува този страх да не ме променят парите и всичко това. Този страх расте заедно със славата, която печеля. Появяват се повече изкушения, които могат да те отклонят от пътя. Все още го имам този страх. Трябва да се боря с него всеки ден. 

Всички искат да знаят дали ще се оттегля след 30-0, но това е труден въпрос и не мога да отговоря. Има моменти, в които съм много изморен, а след това такива, в които искам отново да се бия. Все още съм този боец, който иска да се бие на високо ниво. Искам да се състезавам с най-добрите в света. 

В същото време обаче е много изморително. Точно заради това въпросът е труден и не мога да отговоря. Най-вероятно Ferguson е следващ. Няма друг, който да заслужава и трябва да се бием. Може да се бия с Georges St-Pierre или с Tony. Няма да сменям категорията. 

Искам да се бия на моето тегло и да си браня титлата. Искам да стана сред най-великите в лека категория. McGregor трябва да си заслужи реванш. Може да говори каквото си иска, но това е без значение. Трябва да се завърне, да запише победи и ще видим. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес