Зареждане

Khabib Nurmagomedov мотивира младежите в залата

Khabib Nurmagomedov мотивира младежите в залата
Публикувано на: Август 10, 2019 в 10:30 ч
Безспорният и непобеден шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov стана голяма звезда, след като победи със събмишън Conor McGregor миналата година. "The Eagle" се намира в серия от 27 поредни победи в клетката, което е невиждано в ММА. Nurmagomedov е модел за подражание на много от младежите в родината си, както и на стотици по цял свят.

Khabib е тренирал цял живот под ръководството на баща си, който е бил доста суров към него, но това не е пречупило шампиона. Сега непобедения боец от Дагестан е придобил доста опит и иска да помага на другите. По време на една от своите тренировки Khabib насъбра младежите в залата и реши да ги мотивира със следното:


Кои от вас смятат, че ще могат да се бият професионално ? Вдигнете си ръцете. Кои от вас искат да се бият? Може да ви уредим битки, ако го искате. Няма да са на аматьорско ниво и трябва да сте готови. Тренирайте с добри партньори и надграждайте постоянно. Има турнири през август, септември и октомври. 

Бъдете готови и най-важното е да не пропускате тренировка. В началото аз нямах много избор за организация. Сега ние може да се бием в GFC, където организират битки всеки месец. Момчетата имат много шансове и аз искам да им напомня, че трябва да тренират по-здраво. 

Различно е да тренираш когато имаш битка, и когато нямаш такава. Гладът и мотивацията са различни и трябва да им го припомням. От началото на годината, колко тренировки пропуснахте ? Изпуснали сте повече от половината, а ми казвате, че искате да се биете. Как ще видите резултати, когато се пропуснали половината тренировка ? 

Сега има много турнири и вие трябва да направите от 10 до 15 победи, за да отидете в Америка и да правите пари. Готов съм да помогна на всеки за битки, но най-важното е да имат желание. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес