Зареждане

Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor се разгорещиха на кантара в последна среща преди битката

Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor се разгорещиха на кантара в последна среща преди битката
Публикувано на: Октомври 6, 2018 в 06:15 ч
Остават броени часове до една от най-големите битки в историята на UFC. В неделното утро Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor влизат в клетката в битка за титлата в лека категория. Двамата станаха от приятели върли врагове и второто им заставане лице в лице беше напрегнато.

Първи на кантара стъпи Conor McGregor, който като диво животно обикаляше и чакаше излизането на своя опонент. Khabib също излезе и двамата се изправиха лице в лице, като Dana White застана между тях и ги предупреди без докосвнане. Това обаче не интересуваше McGregor, който удари Кhabib по ръката и дори се опита да го изрита. Двамата трябваше да бъдат държани настрана един от друг.

В интервюто за Joe Rogan преди биткатa Conor McGregor каза следното:

Joe, не позволявай на този миризлив плъх да ти слага миризливата си шапка на главата. Не му давай да ти слага това миризливо нещо. Хубаво е да се завърнеш.

Khabib почти винаги слагаше шапката на главата на Rogan, но след думите на McGregor не го направи. Ето и какво каза Khabib преди битката:

Първо искам да кажа благодаря на Бог. Той ми е дал всичко. Знам, че не харесвате това, но благодаря на Бог.  Утре ще смачкам вашето момче. Искам да кажа благодаря на всички фенове от Ирландия и на всички фенове по света, защото без вас нямаше да се случи тази битка. Благодаря ви и утре все още шампион.


Тук може да видите целия кантар преди събитието, а самата среща може да гледате пряко онлайн утре сутрин само за 3.99 лв.:


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес