Най-големият сайт за бойни спортове

       

Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor се разгорещиха на кантара в последна среща преди битката

Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor се разгорещиха на кантара в последна среща преди битката
Публикувано на: Октомври 6, 2018 в 06:15 ч
Остават броени часове до една от най-големите битки в историята на UFC. В неделното утро Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor влизат в клетката в битка за титлата в лека категория. Двамата станаха от приятели върли врагове и второто им заставане лице в лице беше напрегнато.

Първи на кантара стъпи Conor McGregor, който като диво животно обикаляше и чакаше излизането на своя опонент. Khabib също излезе и двамата се изправиха лице в лице, като Dana White застана между тях и ги предупреди без докосвнане. Това обаче не интересуваше McGregor, който удари Кhabib по ръката и дори се опита да го изрита. Двамата трябваше да бъдат държани настрана един от друг.

В интервюто за Joe Rogan преди биткатa Conor McGregor каза следното:

Joe, не позволявай на този миризлив плъх да ти слага миризливата си шапка на главата. Не му давай да ти слага това миризливо нещо. Хубаво е да се завърнеш.

Khabib почти винаги слагаше шапката на главата на Rogan, но след думите на McGregor не го направи. Ето и какво каза Khabib преди битката:

Първо искам да кажа благодаря на Бог. Той ми е дал всичко. Знам, че не харесвате това, но благодаря на Бог.  Утре ще смачкам вашето момче. Искам да кажа благодаря на всички фенове от Ирландия и на всички фенове по света, защото без вас нямаше да се случи тази битка. Благодаря ви и утре все още шампион.


Тук може да видите целия кантар преди събитието, а самата среща може да гледате пряко онлайн утре сутрин само за 3.99 лв.:


0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'

Khabib отговори на предложението на 50 Cent: 'Само кажи къде'
Цялото ММА общество очаква с нетърпение това, което предстои за Khabib Nurmagomedov - особено след като от UFC обявиха, че може да изгонят съотборника му Zubaira Tukhugov.
Новини » октомври 15, 2018 (0)
цялата новина

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229
Ronda Rousey имаше тежка година, като дори дебютира в WWE и затвори устите на критиците с впечатляващите си представяния на ринга.
Новини » октомври 15, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook