Зареждане

Khabib Nurmagomedov: Ако победя Georges St-Pierre се оттеглям от ММА

Khabib Nurmagomedov: Ако победя Georges St-Pierre се оттеглям от ММА
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 05:55 ч
Настоящият безспорен шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov, ще защитава титлата си срещу Conor McGregor на UFC 229 след по-малко от месец.

Битката между двамата, ще бъде страхотно събитие и победителя, ще се превърне в легенда. Khabib обаче все още мечтае за битка с легендата Georges St-Pierre и ако го победи, ще се оттегли от ММА, защото няма смисъл да се бие повече:

Аз ще изкарам добри пари от битката с Conor McGregor, но мисля, че Georges St-Pierre е по-голяма легенда от McGregor. Той може би е защитил титлата в полусредна категория над 10 пъти и е печелил и титлата в средна категория.

Ali Abdel Aziz е говорил с него и каза, че той има интерес за битка с безспорният и  непобеден шампион в лека категория и също така постоянно говори, че има интерес.  

Мисля, че ако успея да го победя,  ще се оттегля от ММА, защото няма смисъл да се бия повече след такава победя. Защо да се бия след такава победа?  Какъв е смисъла ? Има ли по-голяма победа от тази ?

Бащата на Khabib винаги е твърдял, че иска сина му да се оттегли на 30 години и най-вероятно, ще видим Khabib в гледката още максимално 2 или 3 пъти.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес