Зареждане

Кевин Лий твърди, че Майк Пери отказал битка с него

Кевин Лий твърди, че Майк Пери отказал битка с него
Публикувано на: Май 14, 2021 в 00:00 ч
Кевин Лий твърди, че Майк Пери не иска да премерят сили в полусредна категория. В последните дни се завъртя слух, че битката между тях е уредена, но сега обаче явно има обрат. Лий, който 28-годишен американец сподели, че искал да помогне на Пери и да се бият, защото в противен случай от UFC обмисляли да го уволнят.

Явно Кевин се цели в нова битка в полусредна категория, където дебютира преди 2 години и загуби със събмишън от Рафаел дос Аньос. Лий печели само 1 от последните си 4 битки в клетката и се връща след операция на колената.

Доста умно от страна на Лий да избере Пери, който е слаб в играта на земя и е в серия от загуби. Пери печели само 1 от от последните си 5 битки в UFC. Явно Кевин иска да му помогне да го изхвърлят от UFC, но Пери не е съгласен. Ето какво написа Кевин в социалните мрежи:

Майк Пери отказа битката с мен. Опитах се да му помогна, защото чух, че ще го уволнят. Виждам, че вече нямаш страст към боевете в себе си. Предполагам, че трябва да насоча вниманието си към сериозен претендент. 

Кой би победил в бой между Лий и Пери ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес