Зареждане

Kevin Lee иска война с Rafael dos Anjos

Kevin Lee иска война с Rafael dos Anjos
Публикувано на: Април 19, 2019 в 09:14 ч
Kevin Lee се качва в полусредна категория и ще се изправи срещу Rafael dos Anjos в главната битка на UFC Fight Night 151, което ще се проведе на 18-ти май в Ню Йорк. Kevin е бивш претендент за титлата в лека категория, а RDA е бивш шампион в лека категория. Двамата бойци идват след загуби и ще искат да грабнат победата, а Lee е надъхан след битката между Adesanya и Gastelum и иска такава война с dos Anjos:



Сега вече е по-различно и не трябва да се стресирам. Фокусиран съм на 100% и съм готов за Rafael, който е опасен боец. Мисля, че се учиш от загубите. Този път няма да оставя нещата на съдийте, защото понякога те не знаят какво гледат. Ще бъде страхотна битка и аз такава искам. Предложиха ми да се бия с dos Anjos  и веднага приех, защото знам, че той ще дойде да се бие здраво. 

Ще вляза в клетката и ще си държа брадичката ниско. Ще му вкарвам удари. Готвя се за кървата война. Искам двамата да си спретнем битка като тази между Israel Adesanya и Kelvin Gastelum. Искам такава битка и мисля, че dos Anjos ще ми я даде.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес