Зареждане

Камару Усман срещу Колби Ковингтън 2 на UFC 268

Камару Усман срещу Колби Ковингтън 2 на UFC 268
Публикувано на: Юли 27, 2021 в 06:29 ч
Втората битка за титлата в полусредна категория между Камару Усман и Колби Ковингтън е факт. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 268, което ще се проведе на 6-ти ноември вероятно в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Преди близо 2 години Усман и Ковингтън се биха в Лас Вегас и си спретнаха равностоен двубой. В последния рунд на битката им Усман успя да спечели с нокаут и си гарантира победата. Все още има много хора, които са на мнение, че Ковингтън щеше да спечели, ако бяха стигнали до решение.

Усман е с рекорд 19-1 в ММА и тази година защити титлата си 2 пъти. Той успя да нокаутира Гилбърт Бърнс и Хорхе Масвидал и заслужи бонуси. Камару е в серия от 18 поредни победи.

Той приключва 10 от срещите си и единствената му загуба е със събмишън преди 8 години. Усман има 4 защити на титлата и победата над Ковингтън ще го затвърди като един от най-добрите в историята на тази дивизия.

Ковингтън от своя страна е с рекорд 16-2 в ММА. Той идва след победа над Тайрън Уудли, която записа в края на 2020 година. Колби печели 8 от последните си 9 битки в UFC. Той приключва 8 от срещите си и 2-те му загуби са с приключване. Ковингтън е бивш временен шампион в UFC. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес