Зареждане

Камару Усман преди UFC 294: Явно сте забравили кой съм аз!

Камару Усман преди UFC 294: Явно сте забравили кой съм аз!
Публикувано на: Октомври 15, 2023 в 16:00 ч
Камару Усман е уверен в себе си преди битката с Хамзат Чимаев.

"Нигериския кошмар" прие с 9 дни предизвестие, но не е притеснен от това. Чимаев и Усман ще се бият в средна категория. Битката им е подглавна за събитието UFC 294, което ще се проведе на 21-ви този месец в Абу Даби. Победителят ще получи шанс за златото срещу Шон Стрикланд.

Усман признава, че Хамзат е завършен боец, но той също е такъв. Камару не гледа на Чимаев като на неуязвим съперник и планира да се справи с него. Ето какво още каза Усман в интервю за TMZ:

"Това трябваше да е битката, която да се случи. Той е добър претендент и беше в моята дивизия. Бях готов за тази битка и им казах, че ще го направя. Това е битка, която така или иначе трябваше да се случи. Той не успя да си влезе в лимита за категорията и битката ни не се случи в полусредна категория. 

Сега ще летя на другия край на света с 9 дни предизвестие, за да се бия с него. Това не е нещо ново за мен. Хората забравят, че съм се бил и с по-малко от 9 дни предизвестие. Битката си е битка. Али ми се обади и веднага бях развълнуван от предложението. Развълнуван бях така, сякаш ще спечеля 1 милиард от лотарията. 

Обадих се на моите треньори и им казах за офертата. Никой не се опита да ме разубеди. Казах на Али, че ще го направя. Чимаев е едър и силен боец, но аз също съм такъв. Това момче определено е талант и заради това има вълнение около него. Той е силен и бърз, може да се бори и има добри умения. Добър е навсякъде, но и аз съм така. 

В края на краищата всички сме хора. Мислим се за неуязвими, докато не дойде някой, който да спука този балон. Може да спечеля титлата в средна категория, а след това и тази в полусредна категория. 

Тогава може да се оттегля от ММА. Искам и двете титли. Ще е лудост да се оттегля като двоен шампион. Хората явно са забравили кой съм аз.", каза Усман пред TMZ.

Ще успее ли Чимаев да бие Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес