Зареждане

Камару Усман: Искам да тествам Хамзат Чимаев

Камару Усман: Искам да тествам Хамзат Чимаев
Публикувано на: Ноември 29, 2020 в 04:00 ч
Шампионът в полусредна категория Камару Усман е готов да се бие с изгряващата звезда Хамзат Чимаев. Непобедения чеченец събра доста погледи, след като спечели първите си 3 битки в UFC за 66 дни. Чимаев приключва всички свои срещи в ММА и си спечели битка с топ боец.

Хамзат ще оглави събитие на UFC на 19-ти декември в Лас Вегас и ще се бие с Леон Едуардс. И двамата имат претенции към титлата и са убедени в своя успех. Усман определено е забелязал Чимаев и е готов да го тества. Ето какво сподели шампиона за "Borz":

Ако Чимаев победи Едуардс, то това ще бъде много сериозна претенция от негова страна. Хората виждат колко харизматичен и популярен е той. Но сега е моментът да проверим дали той може да победи добрите бойци и скоро ще разберем. Ще получи ли Чимаев шанс за титлата, ако победи ? 

Не знам, не съм този, който решава. В нашата категория има много доказани бойци. Имаме Бърнс, Ковингтън, Масвидал. Ще ми е интересно да тествам Чимаев. Той има добро кардио, добра борба, граплинг. Имам интерес да разреша този пъзел. Във всеки случай съм готов за всеки от противниците. 

Кой би победил в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес