Зареждане

Kamaru Usman: Аз съм най-лошата опция за Demian Maia

Kamaru Usman: Аз съм най-лошата опция за Demian Maia
Публикувано на: Май 16, 2018 в 16:08 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Събитието UFC Fight Night 129 ще се проведе на 19 май в Movistar Arena в Santiago, Chile. В главната битка Kamaru Usman ще премери сили с Demian Maia. Според Usman обаче, това ще бъде много лоша опция за Demian:

"Не искам да говоря лошо за Demian Maia, защото той е в играта от дълго време и когато той се биеше, аз не съм знаел какво е ММА.

Изпитвам голямо уважение към него и аз не съм боец, който се включи в спорта за да печели пари, слава и т.н. В играта съм, за да се тествам срещу най-добрите и точно заради това го предизвиках още преди години, защото исках да се бия срещу най-добрите, а той тогава беше много добър. За мен той е най-опасния боец, що се отнася до събмишън в UFC и няма никой, който може да се доближи до него в това. Отидеш ли на земята с него, шансовете ти за победа стават минимални. Точно заради това смятам, че тази битка ще отвори очите на много хора и ще видят и аз какво мога.

Вярвам, че съм най-лошата опция за всеки и особено за Maia. Не съм най-големия боец в категорията, но определено съм най-силния.

Моето IQ за бойните спортове е много по-голямо от повечето бойци в категорията. Demian Maia знае че аз съм лош избор за него и точно заради това отказа да приеме битката преди години."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес