Зареждане

Калоян Колев след SFC 9: Този мач беше мой!

Калоян Колев след SFC 9: Този мач беше мой!
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 16:54 ч
Калоян Колев и Камен Георгиев се срещнаха за втори път в клетката на SFC 9: Fast and Fury в Благоевград.

Двамата вече имаха една среща през февруари, която бе 5-рундова оспорвана битка, завършила със съдийско решение на Калоян. Още тогава Камен Георгиев поиска реванш, но явно и след него напрежението между двамата няма да спадне, а дори напротив...

След три оспорвани рунда страничните съдии дадоха на битката равенство, от което видимо и двамата състезатели не бяха доволни.
 

 
"Взех този мач и всеки го видя...," сподели Калоян за MMA.BG. "Само луд и неразбиращ човек може да каже, че е бил равен. Пуснали сме контестация и вярвам че този мач е мой." 

Вижте също: Камен Георгиев след SFC 9: Победата беше моя! 

Двамата бойни атлети направиха динамична битка за радост на феновете в Благоевградската зала "Скаптопара". Имаше размени и от двете страни, Калоян налагаше пресиране и контрол към мрежата на клетката, а Камен на няколко пъти успя да улови опонента си в гилотина, последната от които изглеждаше с най-добър захват, но бе в секундите преди края на третия рунд.

"Гилотините не бяха опасни за мен. На първата си излязох без проблеми, просто изчаквах да пристиска... А последна беше последните 5 секунди и той тръгна от няма и къде защото го свалих."
 

Колев държи няколко шампионски пояса и е един от атрактивните ММА състезатели у нас, към които има интерес и от чужди организации. Атлетът направи 4 тежки двубоя тази година и смята да си взема кратка и заслужена почивка, а след това да помисли за следващия си двубой.

Бойното шоу SFC 9 се проведе на 5-ти октомври в Благоевград и включваше битки по правилника на ММА и кикбокса. Всички резултати с кратки коментари към всяка битка може да видите тук: Резултати от SFC 9: Fast and Fury.

Представяме ви и пълен запис от двубоя. Какви са вашите коментари - заслужено равенство или съдиите трябваше да излъчат категоричен победител?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес