Зареждане

Калоян Колев дебютира пред Дейна Уайт срещу Антон Туркал

Калоян Колев дебютира пред Дейна Уайт срещу Антон Туркал
Публикувано на: Юни 4, 2021 в 00:00 ч
Калоян Колев разбра името на своя съперник за дебютната битка в Contender Series на Дейна Уайт. Колев изтегли труден съперник в лицето на Антон Туркал, който идва след историческа победа в BRAVE CF. Антон е 24-годишен швед с рекорд 7-0 в ММА.

Той идва след победа с атрактивен нокаут за 13 секунди над Солдатов в началото на април тази година. Това стана най-бързия нокаут в историята на организацията. Туркал печели 7-те си победи с приключване, като 5 са с нокаут, а 2 със събмишън.

В 5 от своите срещи Антон приключва съперниците си още в 1-вия рунд. Битката между него и Колев ще бъде в полутежка категория и ще се проведе през октомври. Калоян от своя страна е с рекорд 10-0 в ММА и не се е бил близо 2 години.

През 2019 година той победи с ТКО Алексей Шуляк в MaxFight 44, а след това през октомври направи реванш с Камен Георгиев в SFC 9 и срещата беше равенство. Колев приключва 8 от срещите си, като 7 са с нокаут.

Няма съмнение, че този, който спечели тази битка ще заслужи доста слава и ще влезе в UFC. Ще успее ли Колев да се справи с Туркал ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес