Зареждане

Каин Веласкез говори за престоя си в затвора

Каин Веласкез говори за престоя си в затвора
Публикувано на: Декември 28, 2022 в 09:36 ч
Веласкес беше арестуван през февруари, но беше пуснат под гаранция на 8 ноември, което му позволи също да участва в състезание по кеч Lucha Libra. И все пак той прекара 253 дни в затвора. Бившият шампион на UFC в тежка категория сподели впечатленията си в подкаста Keepin’ It 100 за времето си в затвора.

„Умът ми обхвана и двете страни – лошата и добрата страна“, каза Веласкес. „Винаги трябва да имаме вяра. Няма значение в каква позиция сме, къде се намираме. Винаги трябва да търсим най-добрия сценарий за нас и просто да знаем, че животът ни е нещо много по-голямо и всичко ще се нареди по най-добрия начин, винаги...

Те ме държаха в самостоятелна килия. Беше много умерено като напрежение. Имаше само няколко души, с които успях да общувам. Предполагам, че хубавото е, че имаш много време насаме със себе си, а лошото е, че имаш много време насаме със себе си...

Чух за подкрепата към мен и просто искам да благодаря на всички“, продължи Веласкес. „Наистина оценявам подкрепата на всички във всичко това. Толкова много означава за мен. Това ми даде много сила, когато бях там. Чувствах го и просто искам да благодаря на всички завинаги за това."

Каин Веласкес в момента чака датата на делото, но докато го прави, той е извън затвора и може да прекара време със семейството си.

Веласкез прекрати кариерата си в MMA през 2019 г. със загуба с KO от Франсис Нгану. В кариерата си бившият шампион в тежка категория има забележителни победи над Джуниор дос Сантос, два пъти, Брок Леснар, Бен Ротуел, Чеик Конго и Антонио Роджерио Ногейра, наред с други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес