Зареждане

Justin Willis се закани, че ще счупи челюстта на Tai Tuivasa

Justin Willis се закани, че ще счупи челюстта на Tai Tuivasa
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 15:00 ч
Justin Willis все още не сигурен какво ще се случи с него, след като преди няколко седмици от UFC обявиха, че го освобождават от организацията. Тогава те се оправдаха с това, че Willis отказал да се бие с Walt Harris през юли, защото нямал време, за да свали нужните килограми и да влезе в лимита на тежката категория.

Разбира се в тази история има две версии и Willis сподели, че приел битката, но за август, защото искал да тренира заедно с Daniel Cormier. В момента двете страни работят по отношенията си, а Willis иска само едно и то е да пребие Tai Tuivasa. Двамата имат вражда от миналата година и не спират да се заканват един на друг. Justin се надява, че ще се върне в UFC, защото иска да накаже Tuivasa и да му счупи челюстта:


Битката между мен и Harris щеше да е на 21 юли и аз поисках допълнително две седмици, за да се подготвя. Тук има и нещо друго, защото много бойци почиват по 6 месеца, когато инкасират загуби. Ngannou си взе 8 месеца почивка, след като загуби от Miocic. Те отказаха да ми дадат 2 седмици и това показа, че не искат да съм добре подготвен за битка. Искам да говоря с тези хора лице в лице, защото не виждам причина в това, което направиха. Мисля, че ще се оправим с тях. 

Всичко, което говори Tuivasa са лъжи и ще му счупя челюстта. Първоначално той каза, че иска да се бие с мен без пари, а след това започна да приказва, че иска пари. Искал да се бием на улицата. Защо не се бием в UFC, където ще те унижа пред камерите ? Tuivasa се страхува от това, че ще му сритам задника пред камерите и така всички ще го видят. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес