Зареждане

Justin Gaethje вярва, че е най-голямата заплаха за Khabib

Justin Gaethje вярва, че е най-голямата заплаха за Khabib
Публикувано на: Април 1, 2019 в 00:00 ч
Justin Gaethje успя да победи Edson Barboza в главната битка на събитието във Филаделфия. Той записа втора поредна победа с нокаут и бавно, но славно си проправя път към върха. В момента има доста въпросителни в лека категория, но при още една победа Justin ще може да претендира за шампионска битка. Той е готов да се бие срещу всеки и вярва, че е най-голямата заплаха за Khabib:



Paul Felder, едва ли искаш това да ти се случи. Когато си в клетката или убиваш, или те убиват. Това означава, че или аз ще те убия, или ти мен. Не ме интересува кой ще бъде следващ. Може да е Felder, Nate Diaz, Donald Cerrone, а може и да е Khabib Nurmagomedov. Не ми пука. Запътил съм се към Khabib и искам да се бия с него. Мисля, че аз съм най-голямата заплаха за него. 

Целта ми е да съм шампион и съм готов да мина през всички, за да постигна тази цел. Аз съм способен да се защитавам от събаряне и това ме прави опасен за него. Той се е изправял срещу силни опоненти, но не се е сблъсквал със силен опонент, който може да се защити от събаряния и може да се бори с него.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес