Зареждане

Justin Gaethje беше официално предизвикан на двубой

Justin Gaethje беше официално предизвикан на двубой
Публикувано на: Октомври 31, 2018 в 09:38 ч
UFC боецът в лека категория Justin Gaethje наскоро се измъкна от серията от две поредни победи с нокаут в първия рунд над James Vick. Сега той обаче беше предизвикан от Alexander Hernandez.

В наскорошно интервю Hernandez разкри желанието си да се изправи срещу талантливия боец.

"В момента е Gaethje - той е свободен. Всички други имат насрочени срещи. С удоволствие ще го отстраня и него. Знам, че съм най-добрият и трябва да надвия всички останали, за да стигна до върха. Няма да пренебрегвам никого - имената, формата и стилът нямат значение. Искам просто бройка."

"Ще оставя крака си в гъза му - само това ще оставя от себе си. Срещата ни със сигурност ще бъде брутална и ще покажа уменията си. Мисля, че мога да подходя по-интелигентно от останалите му опоненти. Ще направя така, че да демонстрирам най-доброто от себе си. Уважавам го. Знам, че е опасен и затова нещата може да загрубеят."

"Много хора се страхуват да приемат определени срещи. Особено срещу бойци като мен - млади и нахъсани. Някои имат и много какво да губят - повече отколкото могат да спечелят. Gaethje изглежда като добър противник. Винаги готов да се бие, просто му трябва време. Надявам се да се подготви. Надявам се и от UFC да ударят едно рамо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес