Зареждане

Junior dos Santos: Критикува страхливецът Tai Tuivasa, защото се нарича "уличен боец"

Junior dos Santos: Критикува страхливецът Tai Tuivasa, защото се нарича "уличен боец"
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 09:01 ч
Бившия шампион в тежка категория, Junior dos Santos се изправя срещу Tai Tuivasa в главната битка на UFC Fight Night 142, което ще се проведе на 2-ри декември в Австралия. Tuivasa на няколко пъти предизвика Junior, който настояваше за реванш с Miocic, но в крайна сметка реши да не чака и прие битката с Tuivasa. Бразилеца обаче не е доволен от това, че Tuivasa се нарича  "уличен боец" и реши да го критикува:

В последната му битка с Andrei Arlovski, когато Bruce го представяше в клетката го нарече "уличен боец". Вчера с направих труда да гледам битката и си казах, че това дори не е ММА. Мислех си, че ще се бия срещу ММА боец, но явно не е така и някой ден ще го попитам. Да се представяш за "уличен боец" е тъпо. Кой се бие по улиците ? Това дори не е честно. Той е страхливец. Уличния бой не е ММА и дори не съществува. Как някой може да се представя за "уличен боец" ? Това е тъпо.

Всички бойци в световен мащаб се борят и се обявяват против тези битки на улицата, но явно Tuivasa е страхливец. Ти не си уличен боец, а страхливец. Хората, които се бият на улицата дори не знаят как да се бият. Ела в зала и се изправи срещу истински боец и ще ти сритат задника. И ако този Tuivasa наистина се мисли за уличен боец, точно това ще получи. Ще му сритам задника в Австралия на 2-ри декември. 

Той се представи добре срещу Andrei, но това няма значение. Аз излизам за победа с нокаут. Това е стратегията ми и каквото и да стане, ще търся нокаут. Той обича боя в стойка и ще го нокаутирам. Аз знам, че публиката ще го подкрепя, но ще празнувам когато го победя и ако те искат могат да се присъединят.

Малко по-късно Tuivasa явно е прочел думите на Junior и реши да му отговори кратко и ясно:

Кажете му да се шиба.

Двамата излизат в клетката през декември и ни очаква зрелище.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес