Зареждане

Jose Aldo няма да се състезава през 2020 година

Jose Aldo няма да се състезава през 2020 година
Публикувано на: Май 11, 2019 в 00:00 ч
Бившия шампион в категория перо Jose Aldo се завръща в клетката след броени часове и ще се опита да победи опасен съперник в лицето на Alexander Volkanovski. Двамата ще се бият в Рио де Жанейро и Aldo има със себе си подкрепата на цялата публика. Легендата ще има само още 1 битка, която му остава от договора с UFC и най-вероятно в края на годината ще го видим за последно в октагона. Jose иска да се бие в бокса, но първо ще си почине и не смята да се състезава през 2020 година:



Всичко зависи от тази година. Мисля, че ще дам всичко от себе си тази година, за да получа шанс за титлата и след това не се знае. Не знам какво ще стане през 2020 година, защото искам една година да си почивам и да не правя нищо. Искам да почина и да се насладя на живота. Може би ще се завърна през 2021 година. Всяка битка за мен е най-важната. Не е задължително да е важна заради опонента, а заради моето име и наследство. 

Винаги давам всичко от себе си, без значение кой е моя опонент. Мотивацията винаги е на ниво при мен. Всеки път, в който името на Josе Aldo участва, то аз трябва да дам най-доброто. Трябва да съм в най-добра форма. Не се интересувам от опонента, а от моето име и отговорност.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес