Зареждане

Jose Aldo иска да напусне UFC

Jose Aldo иска да напусне UFC
Публикувано на: Януари 3, 2018 в 09:26 ч
 
 От загубата си срещу Conor McGregor насам, Jose Aldo не е в особено добри взаимоотношения с UFC. Навярно неудовлетворението му с организацията се корени някъде в миналото, но досега не е имало проблеми.
 
Треньорът му Andre Pederneiras споделя за желанието на Aldo да напусне UFC.
 
"Той искаше да се боксира, Dana White му отказа и съвсем скоро видяхме Conor на боксовия ринг. Разбираме, че при Conor са замесени повече пари, но не всичко в живота се свежда до това. Aldo някак се демотивира след тази случка."
 
С победата си над Frankie Edgar в UFC 200, Aldo за пореден път доказа, че е един от най-добрите в категория перо, но Pederneiras твърди, че боецът все пак се питал дали си заслужава да продължава.
 
"Все още обсъждаме доколко иска да продължава. Мисля, че не може да се каже нищо лошо за кариерата му. Може да си позволи каквото си пожелае. Да се оттегли, да продължи, да си осигури супердвубой. Размишлява в момента. Той има достатъчно пари, за да се оттегли и днес, без да зависи от никого. Знае как да борави с парите си, няма да умре гладен."
 
Треньорът обаче ни уверява също, че Aldo все пак още не се е отказал.
 
"Не съм го чувал досега да казва, че ще се отказва. Възможно е обаче да се отдаде на някаква почивка, за да се мотивира отново. Той обаче иска със сигурност да разтрогне договора си с UFC възможно най-скоро."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес