Зареждане

Jose Aldo готов за McGregor, Ortega или Volkanovski

Jose Aldo готов за McGregor, Ortega или Volkanovski
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 00:00 ч
Легендата на UFC, Jose Aldo се завърна и отново впечатли със своето представяне. Той се изправи срещу Renato Moicano в подглавната битка на събитието във Форталеза и беше аутсайдер, но отново успя да изправи феновете на крака с блестящ нокаут във втория рунд. За съжаление бившия шампион има още 2 битки и ще се оттегли от ММА. Веднага след събитието той беше налазен от бойците в категорията и изяви желание да се бие с всеки, който е готов да влезе с него в клетката на UFC 237 в Куритиба през май:



За мен ще бъде страхотно да се бия с McGregor още веднъж. Не знам за каква битка в Рио говори, но ако имам възможност ще се бия с него в горната категория, защото не искам да наказвам тялото си със сваляне на килограми. Мисля, че ще бъде страхотна битка. Мисля, че в първата битка не успях да покажа моята работа, защото той вкара много добър удар. Ако влезем в клетката мисля, че този път ще е различна историята.

Разбира се, че съм готов да се бия с Ortega. Всеки, който е на добра позиция в ранглистата ще бъде страхотен опонент. Вече говорихме с Dana и аз му дадох списък с 15 имена на бойци, с които съм готов да се бия. Съжалявам за това момче Volkanovski, но не го познавам. Ако той иска да се бие с мен в Куритиба, то аз съм навит. 

Мисля, че Max Holloway е истински шампион. Радвам се за него, защото той заслужава да е шампион. Той започна да се бори от самото начало и си го заслужи. Уважавам го много, защото той дойде млад в UFC и успя да покори категорията. Той има страхотна история и дете, както и аз имам семейство. Браним семействата си и му пожелавам всичко най-добро в категория перо или в лека категория. Надявам се, че той ще продължи с победите и ще остане здрав.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес