Зареждане

Jon Jones: Ще се кача в тежката, но искам големите пари

Jon Jones: Ще се кача в тежката, но искам големите пари
Публикувано на: Юли 2, 2019 в 00:00 ч
Живата легенда Jon Jones е готов да направи своя дебют в тежка категория, но това няма да е евтино за UFC. От дълго време шампиона в полутежка категория иска да се пробва в горната категория, но намеква, че иска големите чекове. "Bones" залага титлата в полутежка категория този уикенд във Вегас срещу Thiago Santos, но въпросите за тежка категория и евентуална битка там с Daniel Cormier продължават да го тормозят. Jones е много умен и знае, че там рискът е голям и затова ще се качи в тежката, но само за големите пари:


Определено имам интерес за битки в тежка категория, но осъзнавам, че има още доста работа в полутежка категория. Има много големи битки за мен в полутежка категория и хората искам да ме гледат там. Няма нужда да се качвам в горната категория. Справям се добре в моята категория и свалям килограмите с лекота. UFC може да поискат от мен да се кача в тежка категория за някоя огромна битка, но ще трябва да ми предложат цифри, които си струват. 

В такъв случай съм готов да го направя. В момента обаче UFC са щастливи от това, което правя в полутежка категория и вече казах, че тук имам големи предизвикателства. Има доста работа пред мен и ще трябва да отворят чековата книжка, ако искат да се бия при по-тежките. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес