Зареждане

Jon Jonеs с първи коментар след победата на Daniel Cormier

Jon Jonеs с първи коментар след победата на Daniel Cormier
Публикувано на: Юли 9, 2018 в 20:47 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Без съмнение Jon Jones е един от най-добрите бойци стъпвали някога в октагона. Той можеше да се превърне в най-великия боец в историята на ММА, но проблеми с властите и с USADA му попречиха да разкрие пълния си потенциал. В момента го очаква ново наказание от USADA, което може да бъде от 1 до 4 години. Най-големия му враг Daniel Cormier покори върха и вече е световен шампион в две различни категории едновременно. Сега Cormier ще се бие с Brock Lesnar - нещо, което Jon Jones искаше да направи след победата си над Daniel миналата година. Целият свят беше притаил дъх и очакваше с нетърпение да види какво ще каже Jones за успеха на своя враг и ето какво каза:



"Надявам се, че цялото ММА общество имат страхотен понеделник. Знайте, че Бог е любов."




"Знайте, че животът е пътешествие, а не състезание. Ако Бог желае да съм тук и да съм здрав, моля вярваите, че много битки предстоят. Нека не забравяме, че аз съм най-младия боец от топ 5 в полутежка и тежка категория. 


Jon Jones все още е на 30 години и може да постигне още много успехи, но не трябва да прави повече никакви грешки, защото при още една такава - всичко ще свърши за него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес