Зареждане

Jon Jones: Гордостта повлия на моето представяне

Jon Jones: Гордостта повлия на моето представяне
Публикувано на: Юли 8, 2019 в 08:50 ч
Jon Jones защити доста трудно своята титла в полутежка категория на събитието във Вегас. За първи път от години той изглеждаше уязвим и Thiago Santos успя да му вкара силни удари, от които протектора на Jones изпадна. Това не се беше случвало от доста време и хората останаха разочаровани от представянето на шампиона. Всички очакваха той да мине с лекота през коравия бразилец, но "Bones" доста се изпоти и отнесе сериозни ритници, от които трябваше да напусне залата в инвалидна количка. Jones отдаде слабото си представяне на своята гордост:


Ще бъде неуважилтелно към Thiago и неговия отбор, ако ви кажа, че не се представи добре. Бих се с боец, който беше играч и черен колан по муай тай. Santos прави това от доста време и аз успях да се бия с него в стойка всички рундове. Доволен съм от себе си. Горд съм, защото той е известен със своите умения в стойка. Изправих се срещу тези умения и след 25 минути го победих. 

Стоях с него в стойка цели 25 минути и гледах да избегна неговите тежки удари, а в същото време да вкарам моите. Мисля, че моята гордост повлия на представянето ми. Чувствах, че ако го сваля на земята, то хората ще помислят, че той ще ме бие в стойка. Не се тревожа за втора битка с него. Имаше много неща, които не направих в този двубой. Чудя се какво щеше да стане, ако го бях свалил на земята.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес