Зареждане

Jon Anik подписа за още 4 години с UFC

Jon Anik подписа за още 4 години с UFC
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 11:01 ч
Очакваше се да настъпят промени след като UFC напусна FOX и се прехвърли към ESPN. И ако не друго, то поне Jon Anik остава в екипа.

Anik от години насам коментира някои от най-големите срещи в историята на спорта и договорът му трябваше да изтече в края на годината. Той обаче все пак е решил да преподпише.

"Продължаваме още няколко години - вълнувам се, че ще мога да бъда част от новата ESPN ера. Както мнозина знаят, точно там започнах да говоря за свободните боеве през 2007-ма и 2008-ма, така че някак кръгът се завършва. 10 години по-късно UFC и ESPN вече работят заедно и няма да крия - тук мисля, че ми е мястото."

"Това стана една голяма страст в живота ми и не мога да си представя да живея без UFC. Благодарен съм за случилото се и се вълнувам от това, което предстои."

40-годишният Jon Anik е в UFC от 2011 насам, като започна да коментира чак през 2012-та. И въпреки че е от бая време в организацията, той нямаше възможност да коментира срещите отблизо едва докато не напусна Mike Goldberg.

За момента не се знае колко често UFC ще използват Jon Anik или дали няма да добавят нови коментатори.

"Благодарен съм на Dana White, Craig Borsari и Zach Candito, задето ми повериха тази роля - да замествам Mike Goldberg. Оценявам тази възможност и ще продължавам да се развивам."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес