Зареждане

Johnny Walker: Ще победя Jon Jones

Johnny Walker: Ще победя Jon Jones
Публикувано на: Април 27, 2019 в 09:15 ч
Изгряващата звезда в полутежка категория Johnny Walker е уверен, че ще може да се справи с Jon Jones. Двамата се снимаха заедно преди битките им на събитието UFC 235, които двамата успяха да спечелят. Walker прави фурор в UFC и успя да спечели първите си 3 битки с нокаут, като общо времето, което прекара в клетката на UFC е 2 минути и 38 секунди. Johnny спечели 3 поредни бонуси и Dana White очаква големи неща от него, но все още не иска да го пуска срещу Jones. Walker се надява, че Jones ще победи Thiago Santos, защото иска той да се изправи срещу "Bones" и да го победи:



Моето внимание е насочено към Jon Jones. Израснах с неговите битки. Играл съм с него в играта на UFC и ще бъда много щастлив, ако споделим клетката. Ще го победя, но искам да се насладя на битката. Надявам се, че той ще успее да издържи повече време срещу мен. 


Не искам да го нокаутирам прекалено рано. Искам да се насладя на всеки момент, защото това ще бъде сбъдната мечта. След няколко месеца ще се бият Gustafsson  и Smith. Gustafsson не е този, който беше преди. Надявам се, че той ще спечели, за да се бия срещу него в следващата ми битка.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес