Зареждане

John Kavanagh разкри плана за игра, който са имали срещу Khabib

John Kavanagh разкри плана за игра, който са имали срещу Khabib
Публикувано на: Октомври 9, 2018 в 12:11 ч
Дългогодишния треньор на Conor McGregor, John Kavanagh беше гост при Joe Rogan и двамата говориха доста обширно за това, което се случи в клетката, както и извън нея. Kavanagh защити Khabib и каза, че според него случилото се не е края на света. John също разкри и плана за игра, който са изготвили за битката:

В първия рунд го накарай да си плати и му вкарай колкото можеш повече щети в стойка. Бий се колкото можеш по-здраво, но ако битката се пренесе на земя и те затисне в мрежата, то в този случай опитай се да седнеш, ако обаче се озовеш по-гръб играй защитно, докато свърши рунда. Във втория рунд залагаме на същия план, колкото може повече щети в стойка, но ако се озовеш на гръб не се опитвай да станеш, защото той е властелин на земята и няма да го позволи. Втория рунд отново беше за него, защото имаше добри попадения и вкара този удар с дясната ръка.

В третия рунд нещата започнаха да се развиват в наша полза и се справихме доста по-добре в средата на клетката и дори защитихме няколко събаряния. Плана ни беше в 3,4 и 5-тия рунд да го забавим. Ако сте гледали битката с Iaquinta ще видите, че след 3-тия рунд той не успя да отбележи събаряне. Надявахме се и тук да се случи същото и ние да защитим опотите за събаряне и да вкараме добри попадения. Това се случи в 3-тия рунд, но не точно както се надявахме и планирахме.

В четвъртия рунд той отбеляза още едно страхотно събаряне и ние сгрешихме с това, че си дадохме гърба и това беше всичко. Мога да разбера реакцията на Khabib след края на битката, но не и на другите, които скочиха на Conor. Той прескочи клетктата, но не мисля, че това е края на света. Не успях да видя какво се случи, но чух. Dillon не каза кой знае какво, а просто ги предивзика да дойдат в публуката с жестове. Danis си има доста проблеми в социалните мрежи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес