Зареждане

Joe Rogan: Tai Tuivasa е откачено животно

Joe Rogan: Tai Tuivasa е откачено животно
Публикувано на: Юни 5, 2019 в 09:28 ч
Бъдещия опонент на Благой Иванов - Багата е известен със своята агресия и бързи победи в клетката. Tai Tuivasa обаче е известен и с друго, което се харесва на някои хора, а за други е отвратително. Tuivasa пие от обувка след победите си в клетката и този уикенд ще има шанс да го направи отново, но първо ще трябва да мине през Багата. Двамата бойци ще се сблъскат на UFC 238 в Илинойс. Joe Rogan реши да сподели своето мнение за "Bam Bam" и за неговата запазена марка, с която празнува след победа:


Този пич Tai Tuivasa е животно. Това момче е откачено. Той пие от обувка. Тai си налива бира в обувка от някой фен, а след това я изпива. Това нещо е толкова отвратително. От една страна го разбирам, но в същото време не го разбирам. Мисля, че той просто обича да купонясва. Обича да пие от обувки. Той е животно. Мисля, че това е един начин да покажеш, че не ти пука от нищо. 

Просто вземи обувката на някой фен, а след това я напълни с бира и пий от нея. Мръсния и потен крак на някого е бил в тази обувка. Представете си ако умрете от това. Представете си ако гъбичките на краката на някой фен са толкова отвратителни, че дори алкохолът не би ги убил и те се развиват във вътрешността на червата ви. Отвратително.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес