Зареждане

Joe Rogan избира опоненти за Conor McGregor

Joe Rogan избира опоненти за Conor McGregor
Публикувано на: Декември 11, 2018 в 00:02 ч
Conor McGregor се завърна след две години отсъствие от клетката и беше събмитнат от Khabib Nurmagomedov през октомври. McGregor беше бледа сянка на миналото си величие и не показа почти нищо в двубоя. В момента той се е отдал на продажбите на своето уиски, както и на това да решава съдебните си проблеми. Той е с отнета книжка в Ирландия, а в САЩ срещу него е заведено дело от Michael Chiesa. На всичкото отгоре Conor трябва да се изправя пред Атлетическата комисия следващата година. И докато всички умуват за бъдещи опоенти на Conor, Joe Rogan сподели предпочитанията си за бъдещ опонент на ирландеца:



Битката е Nate Diaz е за големите пари. Ако аз бях промоутър, щях да отида при Nate и да му кажа, какво трябва да направим ? Щях да му дам това, което иска, а то е много пари. Искам също да направя битка между Conor и Cowboy Cerrone. Това е доста интересна битка и също би направила милиони. Това е голяма битка, която лесно се продава. 

Cowboy Cerrone изглеждаше различен в битката с Perry и беше като екзекутор. Той обаче отдавна не се е бил в лека категория, а вместо това беше в полусредна и се би срещу бойци като Till, Masvidal, Perry, Leon Edwards. Той може да свали до лека категория и не е чак толкова едър за полусредната.




Donald Cerrone вече има опонент и ще се бие през януари срещу Alexander Hernandez. Conor от своя страна може да се бие срещу Nate Diaz, но първо трябва да бъде наказан от комисията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес