Зареждане

Joe Rogan и Mike Tyson обсъждат бъдещето на Khabib

Joe Rogan и Mike Tyson обсъждат бъдещето на Khabib
Публикувано на: Януари 19, 2019 в 00:00 ч
В момента бъдещето на шампиона в лека категория Khabib Nurmagomedov е обвито в мистерия. Той спечели титлата и повече не иска да се бие за жълти стотинки. Khabib изкара милиони от двубоя с McGregor и веднага насочи поглед към Floyd Mayweather и пренебрегва един от бойците, които най-много заслужават битка за титлата, а това е именно Tony Ferguson. Nurmagomedov в момента е наказан от Атлетическата комисия и в последния епизод на своя подкас Joe Rogan реши заедно с Mike Tyson да говорят за бъдещето на шампиона:




Mike Tyson: Какво мислиш, че ще прави Khabib сега ?

Joe Rogan: Мисля, че той ще прави каквото си поиска. Той е може би най-добрият в историята на лека категория и е чудовище. Мисля, че той може да се качи в полусредна категория. В лека категория има добри битки за него. Tony Ferguson е страхотна битка. Много бих искал да го видя в полусредна категория. 

Mike Tyson: Какви битки има за него в горната категория ?

Joe Rogan: Първа битка е тази срещу шампиона в категорията Tyron Woodley. Това ще бъде огромна битка. Втора опция е Georges St-Pierre, ако разбира се реши да се завънре. Това също е голяма битка. Има много опции за него в горната категория, но има такива и в лека категория. След победата над Conor, Khabib вече е световна звезда. Мисля, че след тази победа той е на върха. Когато той се завърне и видите продадените платени гледания ще разберете колко голяма звезда е станал. Той е учтив и скромен. Най-дорият граплър в лека категория. Чудовище.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес