Зареждане

Joanna Jedrzejczyk преди UFC on FOX 30: Историята ми е сериозна, ще бъда отново шампион

Joanna Jedrzejczyk преди UFC on FOX 30: Историята ми е сериозна, ще бъда отново шампион
Публикувано на: Юли 26, 2018 в 11:11 ч
Joanna Jedrzejczyk вярва, че отново ще бъде шампион в категория сламка и ще направи всичко възможно да се добере повторно до титлата.

След като защити няколко пъти позицията си, тя беше изненадана от Rose Namajunas, която ѝ нанесе две тежи загуби в рамките на няколко месеца.

Jedrzejczyk (14-2 MMA, 7-2 UFC) обаче вярва, че на UFC 223 тя е трябвало да спечели съдийските симпании. Тя ще опита да се докаже отново срещу Tecia Torres (10-2 MMA, 6-2 UFC) идния уикенд, на UFC on FOX 30.

"Чувствам сякаш съм спечелила последната си среща. Ще говорим пак след няколко месеца, когато поясът е в ръцете ми. Всеки си има мечти и цели, но никой не работи за тях. Аз обаче не съм така. Съвсем скоро ще сбъдна желанията си. Отново ще бъда шампион. После ще видим дали ще се качвам нагоре."

Въпреки че вижданията ѝ не съвпадат с реалността, тя не е притеснена от критиците. Тя вярва, че през годините е изградила сериозна история около себе си, която ще се помни дълго. Всичко останало за нея е плява.

"Няма какво да се доказвам пред хората. Историята ми е голяма. Ще го докажа идния уикенд. Това е идеята. Щастлива съм да бъда тук."

Jedrzejczyk смята, че с победа от идната среща тя отново ще може да предизвика Namajunas за титлата. Обикновено от UFC не биха ѝ дали шанс за трета среща, имайки предвид, че вече има 2 загуби, но полякинята вярва, че ще се справи блестящо уикенда и ще успее да убеди когото трябва.

"Пускам се за титлата след тази среща. Затова съм тук. Мога да се кача и нагоре, но първо ще затвърдя позицията си срещу Torres и ще се бия за титлата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес