Зареждане

Jeremy Stephens: Khabib не може да се ебава с Tony Ferguson в стойка

Jeremy Stephens: Khabib не може да се ебава с Tony Ferguson в стойка
Публикувано на: Октомври 19, 2019 в 05:00 ч
Jeremy Stephens е сред топ бойците в категория перо и много добре знае какво може неговия приятел Tony Ferguson. В последните няколко месеца двамата тренираха заедно за предстощата битка на Stephens, който ще се бие след няколко часа с Yair Rodriguez в Бостън. "Lil Heathen" e oпитен ветеран с над 40 битки в клетката и вярва, че Khabib Nurmagomedov не може да се мери с Ferguson в стойка и не иска да се ебава с него на крака.

Jeremy реши да остави битката си с Yair на заден план и в интервю за Helen Yee поговори за дългочакваната битка между Khabib и Ferguson. Ето какво каза той по темата:


От гледна точка на стиловете и двамата са лоша битка. Khabib е много добър в борбата, но аз съм се борил с Ferguson. Мога да кажа, че той е един от най-силните бойци, с които съм се борил. Tony може да се бори и прави странни неща. Khabib няма тази добра игра в стойка, за да се ебава с него. 

Ferguson има много добра игра с краката и Nurmagomedov няма да може да му направи това, което причини на МcGregor. Да, Conor успя да направи някои неща срещу него, но Tony е различно животно. Ferguson не се страхува от него. Мисля, че Ferguson ще му създаде проблеми. Khabib e много добър и талантлив, както и Tony и това ще бъде страхотна битка.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес