Зареждане

Javy Ayala: Победата над Frank Mir беше страхотна

Javy Ayala: Победата над Frank Mir беше страхотна
Публикувано на: Януари 6, 2019 в 09:11 ч
Javy Ayala се изправи срещу бившия шампион в тежка категория на UFC, Frank Mir на събитието Bellator 212, което се проведе миналия месец в Хаваи. В първия рунд Mir контролираше нещата, но във втория Ayala успя да го победи с ТКО след като му вкара здрави удари в главата, които принудиха Mir да се предаде в стойка. За Ayala това беше една от най-големите му победи и той е доволен от нея:



В първия рунд той ме свали на земята и успя да конторлира битката. Той опита няколко пъти да ме събмитне, но аз съм тренирал тези неща в залата и не ме застраши. Когато той ме свали бяхме близо до моят ъгъл и моите треньори му казваха какво да правя. 

Когато той се предаде първоначално не го осъзнах и рефера не се намеси веднага и аз продължих да го удрям, а той започна да се предава настоятелно, което ме накара да кажа на рефера и той чак тогава се намеси. Победата беше страхотна и да кажа, че съм го победил е готино. Той е легенда и аз го гледам, откакто започнах да се бия. Той винаги е бил един от любимите ми бойци. За мен това е много важна победа.



С победата на Mir, Ayala прекъсна серията си от 2 поредни загуби, а за Frank това беше 4-та поредна загуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес