Зареждане

James Vick: Justin Gaethje ме унижи, но продължавам да се боря

James Vick: Justin Gaethje ме унижи, но продължавам да се боря
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 11:45 ч
James Vick беше уверен, че ще се справи лесно с боксовата круша Justin Gaethje в главната битка на UFC Fight Night 135 в Небраска. Това обаче му изигра лоша шега и той беше брутално нокаутиран в първия рунд. Изминаха вече 3 месеца от тази загуба, но James Vick споделя, че все още засрамен от загубата и слабото си представяне:


Гадно и депресиращо е да загубиш по този начин. Унизително е. Сега обаче трябва да натрупам нова серия от победи. Аз не съм заблуден. Някои от тези неща не са честни, но животът не е справедлив. Сега аз трябва да спечеля 3 или 4 срещи за да ми обърнат внимание, а някой като Gaethje му трябва само една победа след загубата. Такива са нещата и аз пропилях своята възможност, а сега ще трябва да се боря отново и да живея с това. Той успя да ме оцели рано и няма как да виня някого за това.

Имах голяма възможност и я пропилях, което е гадно. Това обаче няма да попречи на моята увереност. Мисля, че пътя към нова голяма битка като тази ще бъде дълъг, защото бойците от топа не искат да се бият с мен. Очевидно беше, че не трябваше да се приближавам толкова близо към мрежата срещу Justin. Приближих се твърде много в мрежата и това се случи. 



James Vick се завръща в клетката срещу Paul Felder на събитието UFC 233, което ще се проведе през 2019.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес