Зареждане

James Gallagher разкри какъв съвет е получил от Conor McGregor след загубата си

James Gallagher разкри какъв съвет е получил от Conor McGregor след загубата си
Публикувано на: Август 21, 2018 в 22:20 ч
Младата надежда James Gallagher загуби за първи път в кариерата си преди няколко дни на Bellator 204 от Ricky Bandejas. Gallagher подходи доста неуважително към своя опонент, който го нокаутира брутално.

James е съотборник на голямата звезда на UFC, Conor McGregor, който винаги подкрепя своите съотборници и е дал съвети на младока, който е осъзнал, че е трябвало да подходи по-сериозно в тази битка:


Conor  ми каза нещата, които не съм направил правилно. Той знаеше и можеше да ги види, защото тренираме заедно и се познаваме добре. Влязох в октагона и търсех размените и ги получих, но за съжаление ме уцели с добри удари и ме свали. Аз съм интелигентен боец, но в тази битка не бях много мъдър. Винаги печеля битките си, защото използвам ума си, но сега не го направих и видяхме резултата.

Влязох в октагона и се хвърлих веднага за нокаута и може би бях прекалено много уверен в тази битка. И аз осъзнах, че не мислех трезво в двубоя.


Eто и още един път загубата на Gallagher, който беше жертва на доста критика в социалните мрежи за поведението си преди битката:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес