Зареждане

Jackson: От UFC не искат CM Punk да победи

Jackson: От UFC не искат CM Punk да победи
Публикувано на: Април 17, 2018 в 08:27 ч

След като не успя да се справи с Mickey Gall по време на дебюта си в UFC 203 през 2017-та, CM Punk си спечели още един шанс да се докаже в Октагона - той ще се изправи срещу Mike Jackson в UFC 225 на 9-ти юни.

Това е среща, която Jackson иска в продължение вече на 2 години, след като и той претърпя загуба от Gall. Причината? Обида към Mike от страна на Punk, чието истинско име е Phil Brooks.

"Наистина не ми беше за цел, но той просто показа неуважение - затова сега сме тук. Преди срещата с Mickey Gall, Phil си позволи да ме обиди. Приех го като неуважение."

"Що се отнася до мен, дебютирах в UFC и загубих от Mickey Gall - това знаят хората за мен. Те не си правят труда да разучават повече за мен. Имам опит в боевете още преди това. Все още съм непобеждаван в бокса и кикбокса, а всичките ми победи са чрез нокаут. Така че, да слушам някой, който не се е бил без сценарии, как ме обижда, е просто неуважително. В бизнеса с боевете сме и ако не ме уважаваш и си ми в категорията - ще се бием."

Що се отнася до втория шанс, който получи Punk, Jackson споделя, че от UFC използват Brooks единствено за зрителите, които може да доведе.

"Не съм сигурен, че от организацията искат той да спечели. Никога не съм гледал на ситуацията по такъв начин. Ако беше така, нямаше да го изправят срещу Mickey Gall. Ако искаха да бъде победител, нямаше да му уредят тази среща. Мисля, че той просто искаше да пробва как е в нашите среди и да ли ще му се получат нещата."

Punk все пак ще има възможност да си спечели двубой в Октагона срещу човек, на когото тепърва му предстои да отбележи победа в ММА, въпреки многобройните си победи в други бойни спортове.

Повтори ли представянето си от UFC 203, с кариерата му ще бъде свършено.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес