Зареждане

Jack Hermansson очаква нокаут в първия рунд над Jared Cannonier

Jack Hermansson очаква нокаут в първия рунд над Jared Cannonier
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Jack Hermansson влиза в клетката за 3-ти път тази година и ще се изправи срещу Jared Cannonier в главната битка на събитието в Дания, което ще се проведе този уикенд. Hermansson се намира в серия от 4 поредни победи, от които 3 са с приключване. Jack е бивш шампион в средна категория на     Cage Warriors и започна ударно тази година в ММА.

Само за един месец той успя да победи големи имена в лицето на David Branch и Jacare Souza и привлече внимание към себе си. Hermansson се надява, че ще победи с нокаут в първия рунд Cannonier, който също е във възход и също предвижда победа с нокаут. Останаха няколко дни до битката и Hermansson няма търпение да вдигне феновете на крака в Копенхаген:


Виждам победа за мен в първия рунд с нокаут над Cannonier. Ще се насладя на победата пред родна публика, а след това ще продължа напред към следващата цел. Много бих искал битката да се проведе на земята. Знам, че Jared е много силен и не разчитам на това, че ще го съборя. 

Имам добър план за игра в стойка и съм готов да го направя. Разбира се, че ще го сваля при възможност, но съм готов и за битка в стойка. Моето време за титлата ще дойде. Моята главна цел и мотивация е колана. Винаги си мисля за титлата. 

Готов съм да приема битка за титлата по всяко време и дори с 30 минути предизвестие. Готов съм да бъда резерва в случай на контузия или ако някой не се справи на кантара следващия месец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес